Life Music Yhteystiedot
In English
Life MusicOhjelmistoNikolai GrohovskiVideotLevyt

Nikolai Grohovski

Huomio!

Life Music - Nikolai Grohovski

Nikolai Grohovski

Bassolaulaja

Nikolai Grohovski on Suomessa asuva venäläinen bassolaulaja, joka jatkaa Fjodar Shaljapinin, Ivan Rebroffin ja muiden venäläisten suurten bassolaulajien viitoittamaa tietä.

Hänen erinomainen laulutekniikkansa, kaunis äänenvärinsä ja välitön esiintymisensä on jo tuonut hänelle lukuisia ihailijoita Suomessa ja Euroopassa.

Hän on opiskellut laulua Pietarin Rimsky-Korsokov konservatoriossa (1985-1991) ja Helsingin Sibelius-Akatemiassa (1991-1996). Klassisen musiikin ohella hän on esiintynyt paljon perinteisellä venäläisellä ohjelmistolla, joka sisältää sekä nostalgisia kaikkien tuntemia kasakka-ja kansanlauluja, että vanhempaa perua olevia venäläisiä romansseja ja mustalaislauluja. Niitä hän esittää erikokoisten yhtyeiden säestyksellä.

Nikolai Grohovski on levyttänyt Philips levymerkille.

Nikolai Grohovski seurueineen luo aidon ja jäljittelemättömän slaavilaisen ilmapiirin, olipa kyseessä konsertti, yritystilaisuus tai juhla.

Show'sta muovataan kokonaisuus asiakkaan toiveiden mukaan. Musiikin seassa on huumorilla höystettyjä juttuja Rasputinista ja muista legendaarisista hahmoista.